Готелі в місті Південно-Західне Делі

Виберіть оптимальний готель у місті Південно-Західне Делі на потрібні вам дати за ціною або іншими критеріями

Порівнюйте пропозиції готелів від сотень постачальників – усе в одному місці

Шукайте готелі в місті Південно-Західне Делі із безкоштовним скасуванням або найвищими оцінками

Перевірені постачальники готельних послуг у місті Південно-Західне Делі

Південно-Західне Делі: перегляньте всі готелі

hotel-map-preview-background

Розкішне помешкання чи бюджетний варіант?

Що би ви не шукали – 5-зірковий комфорт чи бюджетний варіант, ми підберемо для вас оптимальні пропозиції житла в місті Південно-Західне Делі.

Знайдіть готель у самому серці міста Південно-Західне Делі

Не стійте в чергах до найкращих атракцій міста Південно-Західне Делі – розмістіться неподалік від них.

Швидкі факти

Забудьте про зайві клопоти, володіючи актуальною інформацією.
Середня ціна за номер у 4-зірковому готелі1 286грн. за ніч
Середня ціна за номер у 5-зірковому готелі4 996грн. за ніч

Не проґавте чудову пропозицію!

Будьте на крок попереду – знайдіть найвигіднішу подорож завдяки останнім пропозиціям, порадам і новинам.

Розмірковуєте, де зупинитися? За відгуками гостей De Pavilion Hotel, Hotel Om Paradise і Radisson Blu Plaza Delhi Airport – найдешевші готелі міста Південно-Західне Делі. Безкоштовний сервіс Skyscanner Hotels допоможе вам швидко знайти житло на час подорожі. Тут ви можете легко знайти, порівняти та забронювати житло в місті Південно-Західне Делі безпосередньо на веб-сайті готелю або туристичної агенції. За бронювання за допомогою нашого сервісу ми не стягуємо оплату. Щоб почати, укажіть дати подорожі в полі пошуку зверху, і ми знайдемо дешеві пропозиції готелів для вас. Або виберіть один із готелів вище.

Пошук бюджетних готелів у місті Південно-Західне Делі: поширені запитання

За потреби ви завжди можете скасувати або змінити своє бронювання готелю, але, щоб захистити свої гроші, зверніть увагу на готелі в місті Південно-Західне Делі, які пропонують безкоштовне скасування або гнучкі варіанти бронювання. Деякі готелі дозволяють скасувати бронювання та повернути гроші, якщо ваші плани зміняться.
Звісно. Найдешевший номер у готелі, який ми знайшли на наступні 7 днів, коштує 98грн. за ніч. Якщо вам потрібен номер на найближчі 24 години, ми знайшли для вас варіант за 148грн. на ніч.
Середня ціна номера в готелі в будні дні становить 980грн. за ніч, а у вихідні – 1 077грн.. Загалом, найдешевший день для бронювання помешкання в місті Південно-Західне Делі – це пʼятниця.
З нашого календаря випливає, що пʼятниця – найдешевший день для бронювання готелю в місті Південно-Західне Делі. А найдорожчий день – схоже, неділя.
Середня ціна номера в 3-зірковому готелі в місті Південно-Західне Делі зараз становить приблизно 890грн. за ніч. Найдешевший номер у 3-зірковому готелі, який ми знайшли, коштує 98грн. за ніч.
Середня ціна номера в 4-зірковому готелі в місті Південно-Західне Делі зараз становить приблизно 2 028грн. за ніч. Найдешевший номер у 4-зірковому готелі, який ми знайшли, коштує 49грн. за ніч.
Середня ціна номера в 5-зірковому готелі в місті Південно-Західне Делі зараз становить приблизно 5 194грн. за ніч. Найдешевший номер у 5-зірковому готелі, який ми знайшли, коштує 989грн. за ніч.
Найдешевший місяць для бронювання готелю в місті Південно-Західне Делі – травня, коли середня вартість номера становить 1 236грн. за ніч. Найдорожчий місяць – лютого, коли середня вартість номера може піднятися до 9 349грн. за ніч. Ці середні ціни ґрунтуються на пропозиціях усіх готелів, які ми знайшли, – від хостелів до престижних 5-зіркових готелів.
Середня ціна номера в готелі на травня становить 1 236грн. за ніч, що приблизно на 163% менше, ніж в інші місяці протягом року.
Поплавайте з самого ранку в готелях The Grand New Delhi, Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarka та Radisson Blu Plaza Delhi Airport.
Якщо ви рушаєте в місто Південно-Західне Делі з дітьми, виберіть The Grand New Delhi.
На цій сторінці ми показуємо орієнтовні ціни, які допоможуть вам зробити вибір серед безлічі варіантів. Ці ціни визначаються на підставі пошукових запитів мандрівників на Skyscanner і можуть періодично змінюватися.