Авіаквитки з Пекін до Шаньдун

Вигідні авіаквитки з міста Пекін у регіон: Шаньдун

Шукаєте дешеві квитки з міста Пекін у цьому напрямку (Шаньдун) або гарячі пропозиції? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один та обидва боки прямо тут.

Авіарейси з міста Пекін у регіон: Шаньдун

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс6 803грн., Янтай
Найдешевший місяць для польотівтравень
Середня тривалість рейсу1 година, 27 хвилин(и)
Найдешевший аеропорт для відправленняПекін Капітал
Найпопулярніша авіакомпаніяAir China

Запитання та відповіді

Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з міста Пекін у напрямку Шаньдун на наступні 12 місяців. Схоже, 6 803грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Шаньдун становить 16 291грн..
Найдешевший місяць для польотів із міста Пекін в аеропорт Донгіїн – це зазвичай червня. Найдешевший місяць для польотів із міста Пекін в аеропорт Вейфан – це зазвичай червня. Найдешевший місяць для польотів із міста Пекін в аеропорт Джінан Яок’янг – це зазвичай червня. А найдешевший місяць для польотів із міста Пекін в аеропорт Ліньї – це зазвичай травня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Пекін – Шаньдун наразі – це понеділок, 27 травня 2024 р..
Аеропорт Пекін Капітал пропонує прямі рейси в напрямку «Шаньдун».
Якщо ви летите з аеропорту Пекін в пункт призначенняШаньдун, найдешевший рейс – до міста Янтай. Найдешевший рейс до міста Янтай передбачає посадку в аеропорту Янтай.
Середня тривалість польоту Пекін – Шаньдун становить 1 год і 27 хв.