Авіаквитки з Копенгаген до Сардинія

Вигідні авіаквитки з міста Копенгаген у регіон: Сардинія

Шукаєте дешеві квитки з міста Копенгаген у цьому напрямку (Сардинія) або гарячі пропозиції? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один та обидва боки прямо тут.

Авіарейси з міста Копенгаген у регіон: Сардинія

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс2 556грн., Ольбія
Найдешевший місяць для польотіввересень
Середня тривалість рейсу2 годин(и), 44 хвилин(и)
Найдешевший аеропорт для відправленняКопенгаген
Найпопулярніша авіакомпаніяScandinavian Airlines

Запитання та відповіді

Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з міста Копенгаген у напрямку Сардинія на наступні 12 місяців. Схоже, 2 556грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Сардинія становить 7 762грн..
Найдешевший місяць для польотів із міста Копенгаген в аеропорт Ольбія – це наразі вересня. Найдешевший місяць для польотів із міста Копенгаген в аеропорт Кальярі – це зазвичай листопада. А найдешевший місяць для польотів із міста Копенгаген в аеропорт Алгеро Сардінія – це зазвичай вересня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Копенгаген – Сардинія наразі – це середа, 25 вересня 2024 р..
Аеропорт Копенгаген пропонує прямі рейси в напрямку «Сардинія».
Якщо ви летите з аеропорту Копенгаген в пункт призначенняСардинія, найдешевший рейс – до міста Ольбія. Найдешевший рейс до міста Ольбія передбачає посадку в аеропорту Ольбія.
Середня тривалість польоту Копенгаген – Сардинія становить 2 год і 44 хв.