Авіаквитки з Копенгаген до Кітаа

Вигідні авіаквитки з міста Копенгаген у регіон: Кітаа

Шукаєте дешеві квитки з міста Копенгаген у цьому напрямку (Кітаа) або гарячі пропозиції? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один та обидва боки прямо тут.

Авіарейси з міста Копенгаген у регіон: Кітаа

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс29 199грн., Нуук
Найдешевший місяць для польотівчервень
Середня тривалість рейсу4 годин(и), 51 хвилин(и)
Найдешевший аеропорт для відправленняКопенгаген
Найпопулярніша авіакомпаніяAir Greenland

Запитання та відповіді

Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з міста Копенгаген у напрямку Кітаа на наступні 12 місяців. Схоже, 29 199грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Кітаа становить 56 405грн..
Найдешевший місяць для польотів із міста Копенгаген в аеропорт Нуук – це зазвичай червня. Найдешевший місяць для польотів із міста Копенгаген в аеропорт Ілуліссат – це зазвичай вересня. Найдешевший місяць для польотів із міста Копенгаген в аеропорт Кангерлуссуак – це зазвичай жовтня. А найдешевший місяць для польотів із міста Копенгаген в аеропорт Нарсарсуак – це зазвичай вересня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Копенгаген – Кітаа наразі – це понеділок, 10 червня 2024 р..
Аеропорт Копенгаген пропонує прямі рейси в напрямку «Кітаа».
Якщо ви летите з аеропорту Копенгаген в пункт призначенняКітаа, найдешевший рейс – до міста Нуук. Найдешевший рейс до міста Нуук передбачає посадку в аеропорту Нуук.
Середня тривалість польоту Копенгаген – Кітаа становить 4 год і 50 хв.