Авіаквитки з Мілан до Корсика

Вигідні авіаквитки з міста Мілан у регіон: Корсика

Шукаєте дешеві квитки з міста Мілан у цьому напрямку (Корсика) або гарячі пропозиції? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один та обидва боки прямо тут.

Авіарейси з міста Мілан у регіон: Корсика

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс7 315грн., Фігарі
Найдешевший місяць для польотівлипень
Середня тривалість рейсу1 година, 20 хвилин(и)
Найдешевший аеропорт для відправленняМілан Лінате
Найпопулярніша авіакомпаніяITA Airways

Запитання та відповіді

Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з міста Мілан у напрямку Корсика на наступні 12 місяців. Схоже, 7 315грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Корсика становить 10 307грн..
Найдешевший місяць для польотів із міста Мілан в аеропорт Фігарі Сюд Корс – це зазвичай липня. Найдешевший місяць для польотів із міста Мілан в аеропорт Бастія – це зазвичай червня. Найдешевший місяць для польотів із міста Мілан в аеропорт Кальві – це зазвичай липня. А найдешевший місяць для польотів із міста Мілан в аеропорт Аяччл – це зазвичай липня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Мілан – Корсика наразі – це четвер, 18 липня 2024 р..
Аеропорт Мілан Малпенза пропонує прямі рейси в напрямку «Корсика».
Якщо ви летите з аеропорту Мілан в пункт призначенняКорсика, найдешевший рейс – до міста Фігарі. Найдешевший рейс до міста Фігарі передбачає посадку в аеропорту Фігарі Сюд Корс.
Середня тривалість польоту Мілан – Корсика становить 1 год і 17 хв.