Авіаквитки з Стокгольм до Іонічні острови

Вигідні авіаквитки з міста Стокгольм у регіон: Іонічні острови

Шукаєте дешеві квитки з міста Стокгольм у цьому напрямку (Іонічні острови) або гарячі пропозиції? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один та обидва боки прямо тут.

Авіарейси з міста Стокгольм у регіон: Іонічні острови

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс2 517грн., Корфу
Найдешевший місяць для польотівчервень
Середня тривалість рейсу3 годин(и), 30 хвилин(и)
Найдешевший аеропорт для відправленняСтокгольм Арланда
Найпопулярніша авіакомпаніяRyanair

Запитання та відповіді

Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з міста Стокгольм у напрямку Іонічні острови на наступні 12 місяців. Схоже, 2 507грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Іонічні острови становить 10 379грн..
Найдешевший місяць для польотів із міста Стокгольм в аеропорт Аргостоліон, Кефалінія – це наразі серпня. Найдешевший місяць для польотів із міста Стокгольм в аеропорт Закінтос – це зазвичай червня. А найдешевший місяць для польотів із міста Стокгольм в аеропорт Корфу – це зазвичай червня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Стокгольм – Іонічні острови наразі – це неділя, 9 червня 2024 р..
Аеропорт Стокгольм Арланда пропонує прямі рейси в напрямку «Іонічні острови».
Якщо ви летите з аеропорту Стокгольм в пункт призначенняІонічні острови, найдешевший рейс – до міста Корфу. Найдешевший рейс до міста Корфу передбачає посадку в аеропорту Корфу.
Середня тривалість польоту Стокгольм – Іонічні острови становить 3 год і 30 хв.
Популярні рейси