Авіаквитки з аеропорту Картагена до Антіокія

Акції на авіаквитки з аеропорту Картагена у цей регіон (Антіокія)

Шукаєте дешеві авіаквитки з аеропорту Картагена у цей регіон (Антіокія) або гарячі авіаквитки? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один бік і в обидві сторони прямо тут.

Авіарейси з аеропорту Картагена в напрямку «Антіокія»

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс2 455грн., Меделлін
Найдешевший місяць для польотівлипень
Середня тривалість рейсу1 година, 17 хвилин(и)
Середня кількість рейсів на тиждень147
Найпопулярніша авіакомпаніяAvianca

Запитання та відповіді

Так, прямі рейси зараз виконуються з аеропорту Картагена в аеропорт Міжнародний аеропорт ім. Хосе Марії Кордови в м. М (Антіокія).
Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з аеропорту Картагена у напрямку Антіокія на наступні 12 місяців. Схоже, 2 455грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Антіокія становить 3 796грн..
Найдешевший місяць для рейсів з аеропорту Картагена в аеропорт Міжнародний аеропорт ім. Хосе Марії Кордови в м. М – наразі липня.
Найдешевший місяць для рейсів з аеропорту Картагена в аеропорт Апартадо – це зазвичай липня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Картагена – Антіокія наразі – це четвер, 18 липня 2024 р..
Якщо ви летите з аеропорту Картагена в пункт призначення Антіокія, найдешевший рейс – до міста Меделлін. Найдешевший рейс до міста Меделлін передбачає посадку в аеропорту Міжнародний аеропорт ім. Хосе Марії Кордови в м. М.
Середня тривалість польоту Картагена – Антіокія становить 1 год і 16 хв.
Популярні рейси