Авіаквитки з Франкфурт до Федерація Боснія і Герцеговина

Вигідні авіаквитки з міста Франкфурт у регіон: Федерація Боснія і Герцеговина

Шукаєте дешеві квитки з міста Франкфурт у цьому напрямку (Федерація Боснія і Герцеговина) або гарячі пропозиції? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один та обидва боки прямо тут.

Авіарейси з міста Франкфурт у регіон: Федерація Боснія і Герцеговина

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс7 183грн., Сараєво
Найдешевший місяць для польотівсерпень
Середня тривалість рейсу1 година, 45 хвилин(и)
Найдешевший аеропорт для відправленняФранкфурт Хан
Найпопулярніша авіакомпаніяLufthansa

Запитання та відповіді

Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з міста Франкфурт у напрямку Федерація Боснія і Герцеговина на наступні 12 місяців. Схоже, 7 153грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Федерація Боснія і Герцеговина становить 12 344грн..
Найдешевший місяць для польотів із міста Франкфурт в аеропорт Сараєво Інтернешнл – це наразі серпня. Найдешевший місяць для польотів із міста Франкфурт в аеропорт Мостар – це зазвичай липня. А найдешевший місяць для польотів із міста Франкфурт в аеропорт Тузла – це зазвичай вересня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Франкфурт – Федерація Боснія і Герцеговина наразі – це пʼятниця, 30 серпня 2024 р..
Аеропорт Франкфурт на Майні пропонує прямі рейси в напрямку «Федерація Боснія і Герцеговина».
Якщо ви летите з аеропорту Франкфурт в пункт призначенняФедерація Боснія і Герцеговина, найдешевший рейс – до міста Сараєво. Найдешевший рейс до міста Сараєво передбачає посадку в аеропорту Сараєво Інтернешнл.
Середня тривалість польоту Франкфурт – Федерація Боснія і Герцеговина становить 1 год і 45 хв.
Популярні рейси