Авіаквитки з аеропорту Нью-Йорк Ньюуорк до Флорида

Акції на авіаквитки з аеропорту Нью-Йорк Ньюуорк у цей регіон (Флорида)

Шукаєте дешеві авіаквитки з аеропорту Нью-Йорк Ньюуорк у цей регіон (Флорида) або гарячі авіаквитки? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один бік і в обидві сторони прямо тут.

Авіарейси з аеропорту Нью-Йорк Ньюуорк в напрямку «Флорида»

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс1 613грн., Майямі
Найдешевший місяць для польотівчервень
Середня тривалість рейсу3 годин(и), 1 хвилин(и)
Середня кількість рейсів на тиждень1 200
Найпопулярніша авіакомпаніяUnited

Запитання та відповіді

Аеропорти Нью-Йорк Джон Ф. Кеннеді, Ла Ґвардія (Нью-Йорк) і Міжнародний аеропорт Стюарт пропонують прямі рейси в напрямку «Флорида».
Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з аеропорту Нью-Йорк Ньюуорк у напрямку Флорида на наступні 12 місяців. Схоже, 1 613грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Флорида становить 10 038грн..
Найдешевший місяць для рейсів з аеропорту Нью-Йорк Ньюуорк в аеропорт Ордандо Інтернешнл – наразі червня.
Найдешевший місяць для рейсів з аеропорту Нью-Йорк Ньюуорк в аеропорт Таллагассі – наразі листопада.
Найдешевший місяць для рейсів з аеропорту Нью-Йорк Ньюуорк в аеропорт Форт-Майєрс Саузуест Флоріда Рег – наразі вересня.
А найдешевший місяць для рейсів з аеропорту Нью-Йорк Ньюуорк в аеропорт Міжнародні пляжі Північно-Західної Флориди – це зазвичай вересня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Нью-Йорк Ньюуорк – Флорида наразі – це вівторок, 11 червня 2024 р..
Якщо ви летите з аеропорту Нью-Йорк Ньюуорк в пункт призначення Флорида, найдешевший рейс – до міста Форт-Лодердейл. Найдешевший рейс до міста Форт-Лодердейл передбачає посадку в аеропорту Форт-Лодердейл Інтернешнл.
Середня тривалість польоту Нью-Йорк Ньюуорк – Флорида становить 3 год і 1 хв.
Популярні рейси