Авіаквитки з аеропорту Аеропорт імені Фридерика Шопена до Тель-Авівський округ

Акції на авіаквитки з аеропорту Аеропорт імені Фридерика Шопена у цей регіон (Тель-Авівський округ)

Шукаєте дешеві авіаквитки з аеропорту Аеропорт імені Фридерика Шопена у цей регіон (Тель-Авівський округ) або гарячі авіаквитки? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один бік і в обидві сторони прямо тут.

Авіарейси з аеропорту Аеропорт імені Фридерика Шопена в напрямку «Тель-Авівський округ»

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс6 959грн., Тель Авів
Найдешевший місяць для польотіввересень
Середня тривалість рейсу3 годин(и), 46 хвилин(и)
Середня кількість рейсів на тиждень39
Найпопулярніша авіакомпаніяEL AL Israel Airlines

Запитання та відповіді

Так, прямі рейси зараз виконуються з аеропорту Аеропорт імені Фридерика Шопена в аеропорт Бен Гуріон (Тель-Авівський округ).
Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з аеропорту Аеропорт імені Фридерика Шопена у напрямку Тель-Авівський округ на наступні 12 місяців. Схоже, 6 932грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Тель-Авівський округ становить 9 168грн..
Найдешевший місяць для польотів з аеропорту Аеропорт імені Фридерика Шопена в напрямку «Тель-Авівський округ» – це наразі вересня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Аеропорт імені Фридерика Шопена – Тель-Авівський округ наразі – це четвер, 5 вересня 2024 р..
Якщо ви летите з аеропорту Аеропорт імені Фридерика Шопена в пункт призначення Тель-Авівський округ, найдешевший рейс – до міста Тель Авів. Найдешевший рейс до міста Тель Авів передбачає посадку в аеропорту Бен Гуріон.
Середня тривалість польоту Аеропорт імені Фридерика Шопена – Тель-Авівський округ становить 3 год і 46 хв.
Популярні рейси