Авіаквитки з Франкфурт до Сардинія

Вигідні авіаквитки з міста Франкфурт у регіон: Сардинія

Шукаєте дешеві квитки з міста Франкфурт у цьому напрямку (Сардинія) або гарячі пропозиції? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один та обидва боки прямо тут.

Авіарейси з міста Франкфурт у регіон: Сардинія

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс1 121грн., Алгеро Сардінія
Найдешевший місяць для польотівчервень
Середня тривалість рейсу1 година, 58 хвилин(и)
Найдешевший аеропорт для відправленняФранкфурт Хан
Найпопулярніша авіакомпаніяLufthansa

Запитання та відповіді

Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з міста Франкфурт у напрямку Сардинія на наступні 12 місяців. Схоже, 1 121грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Сардинія становить 8 464грн..
Найдешевший місяць для польотів із міста Франкфурт в аеропорт Кальярі – це наразі червня. Найдешевший місяць для польотів із міста Франкфурт в аеропорт Ольбія – це зазвичай липня. А найдешевший місяць для польотів із міста Франкфурт в аеропорт Алгеро Сардінія – це зазвичай червня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Франкфурт – Сардинія наразі – це середа, 5 червня 2024 р..
Аеропорти Франкфурт Хан і Франкфурт на Майніпропонують прямі рейси в напрямку «Сардинія».
Якщо ви летите з аеропорту Франкфурт в пункт призначенняСардинія, найдешевший рейс – до міста Алгеро Сардінія. Найдешевший рейс до міста Алгеро Сардінія передбачає посадку в аеропорту Алгеро Сардінія.
Середня тривалість польоту Франкфурт – Сардинія становить 1 год і 58 хв.
Популярні рейси