Авіаквитки з Мілан до Іонічні острови

Вигідні авіаквитки з міста Мілан у регіон: Іонічні острови

Шукаєте дешеві квитки з міста Мілан у цьому напрямку (Іонічні острови) або гарячі пропозиції? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один та обидва боки прямо тут.

Авіарейси з міста Мілан у регіон: Іонічні острови

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс1 145грн., Аргостоліон
Найдешевший місяць для польотівчервень
Середня тривалість рейсу2 годин(и), 3 хвилин(и)
Найдешевший аеропорт для відправленняМілан Бергамо
Найпопулярніша авіакомпаніяeasyJet

Запитання та відповіді

Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з міста Мілан у напрямку Іонічні острови на наступні 12 місяців. Схоже, 1 145грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Іонічні острови становить 7 272грн..
Найдешевший місяць для польотів із міста Мілан в аеропорт Корфу – це наразі червня. Найдешевший місяць для польотів із міста Мілан в аеропорт Закінтос – це зазвичай липня. А найдешевший місяць для польотів із міста Мілан в аеропорт Аргостоліон, Кефалінія – це зазвичай червня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Мілан – Іонічні острови наразі – це середа, 5 червня 2024 р..
Аеропорти Мілан Бергамо і Мілан Малпензапропонують прямі рейси в напрямку «Іонічні острови».
Якщо ви летите з аеропорту Мілан в пункт призначенняІонічні острови, найдешевший рейс – до міста Аргостоліон. Найдешевший рейс до міста Аргостоліон передбачає посадку в аеропорту Аргостоліон, Кефалінія.
Середня тривалість польоту Мілан – Іонічні острови становить 2 год і 3 хв.
Популярні рейси