Авіаквитки з Сан-Дієго до Каліфорнія

Вигідні авіаквитки з міста Сан-Дієго у регіон: Каліфорнія

Шукаєте дешеві квитки з міста Сан-Дієго у цьому напрямку (Каліфорнія) або гарячі пропозиції? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один та обидва боки прямо тут.

Авіарейси з міста Сан-Дієго у регіон: Каліфорнія

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс1 599грн., Сан-Хосе
Найдешевший місяць для польотівчервень
Середня тривалість рейсу1 година, 21 хвилин(и)
Найдешевший аеропорт для відправленняМіжнародний аеропорт Сан-Дієго
Найпопулярніша авіакомпаніяSouthwest Airlines

Запитання та відповіді

Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з міста Сан-Дієго у напрямку Каліфорнія на наступні 12 місяців. Схоже, 1 599грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Каліфорнія становить 8 105грн..
Найдешевший місяць для польотів із міста Сан-Дієго в аеропорт Реддінг – це зазвичай серпня. Найдешевший місяць для польотів із міста Сан-Дієго в аеропорт Міжнародний аеропорт Палмс-Спрінгс – це зазвичай червня. Найдешевший місяць для польотів із міста Сан-Дієго в аеропорт Монтерей (регіональний) – це зазвичай червня. А найдешевший місяць для польотів із міста Сан-Дієго в аеропорт Санта-Роса – це зазвичай червня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Сан-Дієго – Каліфорнія наразі – це середа, 5 червня 2024 р..
Аеропорти Міжнародний аеропорт Сан-Дієго і Макклеллан-Паломарпропонують прямі рейси в напрямку «Каліфорнія».
Якщо ви летите з аеропорту Сан-Дієго в пункт призначенняКаліфорнія, найдешевший рейс – до міста Сан-Хосе. Найдешевший рейс до міста Сан-Хосе передбачає посадку в аеропорту Сан-Хосе.
Середня тривалість польоту Сан-Дієго – Каліфорнія становить 1 год і 21 хв.
Популярні рейси