Авіаквитки з Стокгольм до Сконе

Вигідні авіаквитки з міста Стокгольм у регіон: Сконе

Шукаєте дешеві квитки з міста Стокгольм у цьому напрямку (Сконе) або гарячі пропозиції? Знайдіть найдешевші авіаквитки в один та обидва боки прямо тут.

Авіарейси з міста Стокгольм у регіон: Сконе

Пам’ятайте про ці факти.
Знайдено найдешевший рейс4 375грн., Мяльмо
Найдешевший місяць для польотіввересень
Середня тривалість рейсу1 година, 16 хвилин(и)
Найдешевший аеропорт для відправленняСтокгольм Арланда
Найпопулярніша авіакомпаніяBRA

Запитання та відповіді

Ми розглянули всі заплановані рейси туди й назад з міста Стокгольм у напрямку Сконе на наступні 12 місяців. Схоже, 4 375грн. – це найвигідніша пропозиція, оскільки середня ціна на квиток у напрямку Сконе становить 7 065грн..
Найдешевший місяць для польотів із міста Стокгольм в аеропорт Енгельгольм-Гельсінборг – це наразі вересня. Найдешевший місяць для польотів із міста Стокгольм в аеропорт Мяльмо Стуруп – це зазвичай вересня. А найдешевший місяць для польотів із міста Стокгольм в аеропорт Крістіанштад – це зазвичай серпня.
Проаналізувавши ціни в нашому календарі авіарейсів, ми виявили, що найдешевші авіаквитки Стокгольм – Сконе наразі – це неділя, 1 вересня 2024 р..
Аеропорти Стокгольм Бромма і Стокгольм Арландапропонують прямі рейси в напрямку «Сконе».
Якщо ви летите з аеропорту Стокгольм в пункт призначенняСконе, найдешевший рейс – до міста Мяльмо. Найдешевший рейс до міста Мяльмо передбачає посадку в аеропорту Мяльмо Стуруп.
Середня тривалість польоту Стокгольм – Сконе становить 1 год і 16 хв.
Популярні рейси